Direktlänk till inlägg 21 mars 2011
Currykyckling med bulgur
Kycklingfile
Kokosmjölk
Broccoli
Morot
Gröna ärtor
Bulgur
Rapsolja
Curry
Salt
Peppar
Gör så här: Koka bulgur enligt anvisningen på förpackningen. Skär kycklingfileerna i mindre bitar, stek bitarna i lite rapsolja. Tillsätt salt, peppar och curry efter egen smak. Har du frysta grönsaker så går det utmärkt att använda dem annars skär grönsakerna i ungefär lika stora bitar så tillagningen tar samma tid. Tillsätt kokosmjölken och låt koka upp, koka tills grönsakerna är mjuka men al dente. Servera med bulgur.
Ja livet rullar på här ute hos oss. Praktiken börjar lita mot sitt slut, bara denna och nästa vecka kvar. Efter det väntar två dagar i skolan, redovisningar av uppgif, surr med klasskompisar och en examensmiddag. Sedan är det klart!! Fasiken vad spän...
Ja fy skäms på mig, har varit väldigt dålig på att uppdatera er om vad som händer här hos oss. För enkelhetens skull gör jag en lista. 1. Uppsaten är färdig. 2. Praktiken har startat och jag stormtrivs. 3. Mysan har hunnit bli 5 månader. 4. H...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 |
5 |
6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 |
|||
14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 |
20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | |||
28 | 29 |
30 |
31 |
||||||
|