Direktlänk till inlägg 14 mars 2011
Om man skulle kunna ta en tugga av min barndom så skulle Soukolojärvi smaka så här, Abborre med kokt potatis och sås. Bättre än så blir det faktiskt inte.
4 abborrefileer
potatisar
broccoli
matlagningsgrädde 4%
gräslök
lime
salt
peppar
Gör så här: Koka potatis och broccoli. Stek abborrefileerna i lite rapsolja, salta och peppra. Tillsätt matlagningsgrädde, klipp ner gräslök och pressa limesaft, låt koka upp. Ät och njut!!
Självklart kan jag inte laga/äta fisk utan att ha pappa i tankarna.
Ja livet rullar på här ute hos oss. Praktiken börjar lita mot sitt slut, bara denna och nästa vecka kvar. Efter det väntar två dagar i skolan, redovisningar av uppgif, surr med klasskompisar och en examensmiddag. Sedan är det klart!! Fasiken vad spän...
Ja fy skäms på mig, har varit väldigt dålig på att uppdatera er om vad som händer här hos oss. För enkelhetens skull gör jag en lista. 1. Uppsaten är färdig. 2. Praktiken har startat och jag stormtrivs. 3. Mysan har hunnit bli 5 månader. 4. H...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 |
5 |
6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 |
|||
14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 |
20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | |||
28 | 29 |
30 |
31 |
||||||
|