Direktlänk till inlägg 7 mars 2011
Något smarrigt kan man behöva när man knäpper på en film, varför inte testa det här. Persikor, ananas och hjortronfluff.
Du behöver:
En burk persikohalvor
Ananas
Hjortron (gärna frysta)
Mjölk
Råsocker
Gör så här: Lägg två persiko halvor i botten på en skål, mixa ananasen så du får den i mindre bitar, lägg det på halvorna så det rinner ner fint runt kanten. Mixa hjortronen med lite mjölk så du får en glassig konsistens, rör ner lite råsocker om du vill söta upp det. Klicka det på toppen av persiko halvorna. Njut!!
Jätte gott med de olika konsistenserna och att hjortronfluffet är kallt.
Ja livet rullar på här ute hos oss. Praktiken börjar lita mot sitt slut, bara denna och nästa vecka kvar. Efter det väntar två dagar i skolan, redovisningar av uppgif, surr med klasskompisar och en examensmiddag. Sedan är det klart!! Fasiken vad spän...
Ja fy skäms på mig, har varit väldigt dålig på att uppdatera er om vad som händer här hos oss. För enkelhetens skull gör jag en lista. 1. Uppsaten är färdig. 2. Praktiken har startat och jag stormtrivs. 3. Mysan har hunnit bli 5 månader. 4. H...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 |
5 |
6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 |
|||
14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 |
20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | |||
28 | 29 |
30 |
31 |
||||||
|