Direktlänk till inlägg 22 december 2010
Nu innan jul så kan detta vara gott, Grönsakscurry med jasminris.
1 burk kokosmjölk
morot
gullök
broccoli
gröna ärtor
rapsolja
1-2 mskgurkmeja
1-2 msk chillipeppar eller färsk chilli
ingefära ca 2 cm
Gör så här: Hacka och fräs löken och ingefäran i rapsolja, tillsätt gurkmeja och chilli, fräs i någon min. Tillsätt grönsakerna och häll i kokosmjölken. Koka tills grönsakerna är mjuka. Servera med jasminris och surdegsbröd med ost.
Ja livet rullar på här ute hos oss. Praktiken börjar lita mot sitt slut, bara denna och nästa vecka kvar. Efter det väntar två dagar i skolan, redovisningar av uppgif, surr med klasskompisar och en examensmiddag. Sedan är det klart!! Fasiken vad spän...
Ja fy skäms på mig, har varit väldigt dålig på att uppdatera er om vad som händer här hos oss. För enkelhetens skull gör jag en lista. 1. Uppsaten är färdig. 2. Praktiken har startat och jag stormtrivs. 3. Mysan har hunnit bli 5 månader. 4. H...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | |||||
6 |
7 | 8 | 9 |
10 | 11 |
12 | |||
13 |
14 |
15 |
16 | 17 |
18 |
19 |
|||
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | |||
27 |
28 | 29 |
30 | 31 | |||||
|