Direktlänk till inlägg 25 april 2011
Lasange är både gott och bra att göra om man har många munnar att föda eller om man vill göra matlådor. Det finns flera sätt att göra lasangen lite nyttigare och sundare, jag ska dela med mig av mina tre bästa knep.
1. När du gör köttfärssåsen, byt ut hälften av köttfärsen mot rivna morötter eller rotselleri. Tillsätt även majs, paprika eller gröna ärtor.
2. Istället för att göra en bechamelsås så kan du använda krossade tomater. Recept finns i bloggen, både för vegetarisk lasange och vanlig lasange.
3. Byt ut varannan lasangeplatta mot ett kokt vitkålsblad. Koka vitkålen i ca 3-4min så den fortfarande har lite stuns i sig.
Ja livet rullar på här ute hos oss. Praktiken börjar lita mot sitt slut, bara denna och nästa vecka kvar. Efter det väntar två dagar i skolan, redovisningar av uppgif, surr med klasskompisar och en examensmiddag. Sedan är det klart!! Fasiken vad spän...
Ja fy skäms på mig, har varit väldigt dålig på att uppdatera er om vad som händer här hos oss. För enkelhetens skull gör jag en lista. 1. Uppsaten är färdig. 2. Praktiken har startat och jag stormtrivs. 3. Mysan har hunnit bli 5 månader. 4. H...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | |||||||
4 | 5 | 6 |
7 | 8 | 9 |
10 | |||
11 |
12 | 13 | 14 |
15 |
16 | 17 | |||
18 |
19 | 20 | 21 | 22 |
23 |
24 |
|||
25 | 26 |
27 | 28 | 29 |
30 |
||||
|