Direktlänk till inlägg 18 maj 2011
Rabarberkompott
6st rabarberstjälkar
2dl socker
1dl vatten
1 vaniljstång
Gör så här: Skär rabarbern i 2-3cm stora bitar, lägg dem i en kasrull och tillsätt vatten och socker. Dela vaniljstången med en kniv och skrapa ur innehållet, rör ner det och stången i kastrullen. Låt små koka i ca 10min tills det blivit en kompott. Smaka av och låt kallna innan du serverar kompotten med kasella, creme fraiche, glass eller digesivkex.
Ja livet rullar på här ute hos oss. Praktiken börjar lita mot sitt slut, bara denna och nästa vecka kvar. Efter det väntar två dagar i skolan, redovisningar av uppgif, surr med klasskompisar och en examensmiddag. Sedan är det klart!! Fasiken vad spän...
Ja fy skäms på mig, har varit väldigt dålig på att uppdatera er om vad som händer här hos oss. För enkelhetens skull gör jag en lista. 1. Uppsaten är färdig. 2. Praktiken har startat och jag stormtrivs. 3. Mysan har hunnit bli 5 månader. 4. H...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 |
3 | 4 |
5 |
6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 |
11 |
12 |
13 | 14 |
15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 |
22 | |||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 | 29 | |||
30 | 31 |
||||||||
|