Direktlänk till inlägg 12 november 2010
Curryfisk med potstis
4 portioner
400g färsk eller fryst torskflie
1 tsk salt
1 msk rapsolja
1 tsk curry (jag tog mer men då ÄLSKAR jag curry)
1 msk vetemjöl
½ dl vatten
2 dl Lätt creme fraiche
lite hackad persilja
kokt potatis, ris eller bulgur.
Skär fisken i ca 2 cm stora bitar. Hetta upp rapsoljan och fräs curryn i någon minut. Tillsätt mjöl, rör om och häll i vattnet och creme fraichen. Lägg i fisken. Sjud på svag värme 5-10min beroende på hur tinad fisken är. Strö gärna över hackad persilja så slutet och ät med potatis, ris eller bulgur.
Ja livet rullar på här ute hos oss. Praktiken börjar lita mot sitt slut, bara denna och nästa vecka kvar. Efter det väntar två dagar i skolan, redovisningar av uppgif, surr med klasskompisar och en examensmiddag. Sedan är det klart!! Fasiken vad spän...
Ja fy skäms på mig, har varit väldigt dålig på att uppdatera er om vad som händer här hos oss. För enkelhetens skull gör jag en lista. 1. Uppsaten är färdig. 2. Praktiken har startat och jag stormtrivs. 3. Mysan har hunnit bli 5 månader. 4. H...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | 4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 |
14 | |||
15 |
16 |
17 | 18 |
19 | 20 |
21 |
|||
22 |
23 | 24 | 25 |
26 |
27 | 28 | |||
29 |
30 | ||||||||
|