Direktlänk till inlägg 10 juli 2011
Fiskbiffar med dillpotatis
400g torsk eller annan vit fisk
gräslök
salt
chillipeppar
rapsolja
Gör så här: Tina fisken. Ta fram matberedaren och lägg fisken, gräslöken, salt och chillipeppar i den. Kör tills du fått en fin färs. Hetta upp en stekpanna med rapsolja i och stek fiskbiffarna några minuter på varje sida på medelhög värme. Koka potatis och lägg ner några dillkvistar. Blanda creme fraiche, salt och peppar.
Ja livet rullar på här ute hos oss. Praktiken börjar lita mot sitt slut, bara denna och nästa vecka kvar. Efter det väntar två dagar i skolan, redovisningar av uppgif, surr med klasskompisar och en examensmiddag. Sedan är det klart!! Fasiken vad spän...
Ja fy skäms på mig, har varit väldigt dålig på att uppdatera er om vad som händer här hos oss. För enkelhetens skull gör jag en lista. 1. Uppsaten är färdig. 2. Praktiken har startat och jag stormtrivs. 3. Mysan har hunnit bli 5 månader. 4. H...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
|||||||
4 | 5 |
6 | 7 |
8 | 9 | 10 | |||
11 | 12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
|||
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
|||
25 | 26 |
27 |
28 | 29 |
30 |
31 |
|||
|